top of page

Hoi, ik ben Ellen

Al meer dan 5 jaar onderzoek ik manieren om mijn ambities waar te maken, zonder mezelf te vergeten.  In 2019 kwam ik net niet in een burn-out terecht en leerde ik de limieten van mijn eigen brein en tijd kennen. 

Toen ik merkte dat velen rondom me dezelfde struggles kenden en het antwoord op de vraag hoe het met iemand ging quasi altijd 'druk' was, besloot ik mijn eigen bedrijf op te richten.

Een bedrijf met als missie burn-out België uit te helpen. 

Dat doe ik door anderen te leren hoe ze meer ruimte kunnen creëren in hun hoofd & agenda. 

Door mijn bewezen methodes te volgen kunnen mijn klanten...

  • tijd vrijmaken om hun business te laten groeien

  • tijd vrijmaken om van het leven te genieten met familie, vrienden of in hun uppie (want er is meer in het leven dan alleen maar werken)

  • en dat zonder een gevoel van onrust in hun hoofd

Personal Branding Ellen-335.jpg

Misschien lees je dit omdat je klaar bent met de 'rat race' en op zoek wil gaan naar een manier van leven waarin je niet steeds geleid wordt door de drukte. 

Mogelijks wil je vooruitgang maken met je bedrijf en met je team, zonder aan het eind van de dag geen flauw benul te hebben waar je tijd naartoe ging. 

Misschien zijn de verantwoordelijkheden in je leven veranderd - ben je net een nieuwe job gestart, heb je een bedrijf opgericht of ben je moeder geworden - en zoek je een manier om hiermee om te gaan, zonder nóg meer ruis in je hoofd te creëren.

Mogelijks voel je je onrustig en gestresseerd en wil je meer uit het leven en je beschikbare tijd halen dan je nu aan het doen bent.

Wat ook jouw situatie is...

Je bent niet alleen.

Het constante gevoel overweldigd te zijn is overal aanwezig in een wereld die steeds sneller draait en waarbij we elke dag overspoeld worden door hopen informatie, verwachtingen en taken. Geen wonder dat ons hoofd soms als 'spetterpoep' aanvoelt (pardon my french).

Tegelijkertijd ben je in deze maatschappij pas succesvol als je veel doet, veel taken kan afvinken en een productieve dag hebt gehad. Sinds wanneer hangt onze waarde af van wat we doen, en niet wie we zijn?

Begrijp me niet verkeerd, ik wil persoonlijk ook het onderste uit de kan halen, vooruitgang maken met mijn doelen en steeds het gevoel hebben alsof ik mijn beste leven aan het leiden ben. Maar niet ten koste van mijn mentale rust. 

Het is een vraag waar ik zelf jarenlang het antwoord naar gezocht heb: hoe ik mijn tijd en mentale capaciteit zo optimaal mogelijk kan inzetten.

Door jarenlange research te doen heb ik technieken gevonden en toegepast die ervoor zorgen dat ik productief kan werken, met gemak resultaat kan bereiken én 's avonds met een gerust gevoel kan gaan slapen. 

Mijn doel is ervoor te zorgen dat jij dezelfde uitdagingen voor jezelf kan oplossen, zonder dat je moet meemaken wat ik heb meegemaakt. Om jou van je werk te laten genieten, zonder het gevoel dat je achter de feiten aan holt en ballen laat vallen. Om jou van je vrije tijd te laten genieten, zonder een schuldgevoel omdat die takenlijst op je blijft wachten. Om jou rust in je hoofd te bezorgen, zodat je kalm en met helderheid het meeste uit je leven kan halen.  

Personal Branding Ellen-22.jpg

Hoe ik jou kan helpen

De afgelopen jaren hielp ik meer dan 250 klanten meer ruimte vrijmaken in hun hoofd en agenda.

Ik leer je hoe je je brein kan dumpen, een digitaal productiviteitssysteem kan ontwerpen dat als jouw externe geheugen functioneert én hoe je vervolgens optimaal met deze informatie en jouw tijd aan de slag kan gaan.

Mijn ultieme doel is jou te helpen meer te bereiken, in minder tijd en vooral met minder stress.

3 andere leuke weetjes? 

  • Ik word omringd door mannen in mijn huishouden. Ik heb een man, Jeroen, zoontje Milo en de schattigste woef op aarde, Kodi.

  • Mijn muzieksmaak is een mix van die van een nineties-kid en een 80-jarige bomma.

  • Je kan me altijd een plezier doen met Double Lait of Tony's Chocolonely (de oranje ;)).

Wat Klanten Zeggen

Ellen haar filosofie is een welgekomen afwisseling van alle 'meer meer meer' productiviteitsgoeroe's. Hoe zalig is het om te horen dat het oké is om de uren die je wint, door efficiënter te werken, gewoon in jezelf, je vrienden/gezin of je passieprojecten mag investeren?

Heleen

Ik ben eindelijk tot op een punt gekomen waar ik rust gevonden heb en alles een plaats kan geven. We zijn bovendien ontzettend gegroeid door jouw tips & tricks. Onze eerste shop is een feit en de balans van 2 jobs, 2 kids, een man en huishouden is eindelijk in evenwicht.

Delphine

Ik kan het kort houden: je bent de Marie Kondo van mijn hoofd & bedrijf. Het is zo leuk en geeft zo'n fijn gevoel om overal eens structuur in te krijgen. Mijn systemen zijn nu helemaal on fleek en ik kan oprecht zeggen dat je mijn leven veranderd hebt.

Silke

Klaar om erin te vliegen? Dit is mijn meest populaire content...

BLOGPOSTS

PODCAST

YOUTUBE

Schrijf je in voor de Weekly Wrap Up

"Zalige inhoud, bondig verwoord, magisch vormgegeven."

Word lid van de groeiende community van meer dan 2.000 (🤯) lezers die  elke vrijdag mijn praktische productiviteitstips, Notion hacks & verhalen over mijn zoektocht naar meer tijd ontvangen. 

Je krijgt meteen mijn top 5 productiviteitstips als cadeautje toegestuurd.

Een woord van dank

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deel mag uitmaken van jouw zoektocht naar meer tijd & mentale rust. Ik waardeer jouw tijd enorm en doe mijn uiterste best ervoor te zorgen dat elke minuut die je hier spendeert waardevol doorbrengt.

Productieve groeten,

Ellen.

bottom of page