top of page

Notion Ninja

Krijg structuur & overzicht in je leven en bedrijf met Notion.

Belangrijke vraag voor creatieve chaoten die ondanks hun harde werk en maandelijkse opruimblokken nog steeds geen structuur en overzicht gevonden hebben in al hun taken, notities & million dollar ideas...🤯

Als er een manier zou zijn om een overzicht en structuur in je werk en leven te hebben ZONDER dat je

👉 maandelijks een 10-tal uur kwijt bent om alles uit te mesten

👉 elke dag 5 verschillende apps moet openen om te weten wat er je te doen staat

👉 het gevoel hebt alsof je dagdagelijks keihard moet werken om alles op orde te houden

Herkenbaar?

🤯 Je hebt het gevoel alsof al jouw informatie verspreid staat over 1000 verschillende tools & systemen en hebt geen idee waar je iets moet beginnen zoeken.

🤯 Je vraagt je regelmatig af waar je nu weer de notities van dat ene interessante webinar hebt opgeslagen? Was het nu in OneNote, Evernote of Google Drive? Of had je toch notities op papier genomen?

🤯  Je wil graag weten wat je morgen allemaal moet doen maar moet toch eerst eens Asana, Trello, de Reminders app op jouw smartphone en 20 post-its checken...

Help! 

Je wil het zo graag veranderen, want door die chaos in je systemen en een gebrek aan overzicht heb je continue het gevoel alsof er misschien dingen tussen de mazen van het net glippen. Je opent 's ochtends vol goede moed jouw laptop maar voelt je meteen overweldigd, want je hebt geen idee wat nu eigenlijk écht belangrijk en dringend is en hoe je het beste al je taken kan bijhouden 😞

Daarom beslis je maandelijks de handen uit de mouwen te steken om eventjes je desktop en downloads folder uit te mesten en test je vaak nieuwe apps & tools uit, vol overtuiging dat die jou nu eindelijk écht gaan helpen. Om een paar weken later te beseffen dat je eigenlijk terug bij af bent en best wel wat tijd verscheten hebt die je beter voor iets anders had kunnen gebruiken...😱

Naam - Product.png

Hé, hé, het is oké

Als je dit herkent, weet dan dat je écht niet alleen bent..En dat het compleet normaal is dat je dit ervaart 🤗 

De keuze aan apps en tools die je kan gebruiken om je leven te organiseren is eindeloos. Elke tool heeft zijn voordelen en we kunnen onze eigen set aan systemen samenstellen, maar misschien herken je het gevoel dat een app toch net niet zo vlot werkt als jij zo willen dat hij werkt...

 

En daar wringt vaak het schoentje. Het ding is: al deze andere tools zijn gebouwd volgens hoe iemand anders brein werkt. Wat dus betekent dat jij jouw creatieve hersenkronkels altijd moet aanpassen aan het brein van iemand anders.

 

Wat als een app dus net niet helemaal doet wat je wil dat 'ie doet? Dan ga je de tool niet meer consistent openen om iets te noteren. En kan je hem dus ook niet meer vertrouwen.

 

Hence, the overwhelm want dan hebben we niet alleen 20 apps om te onderhouden en maar half te gebruiken, maar gaan we die apps ook niet meer gebruiken om informatie uit ons hoofd in te noteren.

 

En info uit ons hoofd krijgen, is net één van de meest cruciale stappen om stress tegen te gaan en een overzicht te bewaren.

Reden nummer 2 waarom je hoofd als spetterpoep (excuseer de uitdrukking) over 20 plaatsen heen verspreid zit?

 

Er komt gewoon ontzettend veel informatie op ons af. De hoeveelheid prikkels waarmee we elke dag moeten omgaan staat ondertussen gelijk aan zo'n 174 kranten per dag.

 

En dat niet alleen, onze takenlijst en lijst met verantwoordelijkheden lijkt ook steeds langer en langer te worden. En maar al te vaak hebben we de neiging om die informatie en takenlijst in ons hoofd te bewaren.

 

Jammer genoeg is je hoofd een waardeloos kantoor. Net daarom heb je een systeem nodig dat je consistent kan toepassen om de clutter uit je hoofd te halen en te structureren, zodat je daarna met een duidelijk overzicht verder kan plannen & jezelf kan organiseren.

Een systeem dat je ook eens nog met gemak kunnen onderhouden, zodat brain dumpen easy peasy lemon squeezy wordt.

Gelukkig kan het anders

Wat als je...

👉 alle informatie die je mogelijks zou kunnen nodig hebben in 1 centrale tool zou kunnen terugvinden?

👉 die tool helemaal zelf zou kunnen bouwen naar hoe jouw hoofd werkt, in plaats van jouw hoofd aan iemand anders werkwijze aan te passen?

👉 in een oogopslag een overzicht zou hebben van al jouw taken en elke dag met helderheid zou weten waar je aan kan werken?

Het goede nieuws is...Er is een tool die dit allemaal voor jou kan betekenen.

Naam - Product (1).png

Notion biedt jou een manier aan om al jouw taken, documenten, gewoontes, notities, ideeën én creativiteit op 1 plaats te bewaren.

Het is een ontzettend flexibel platform dat je volledig naar jouw hand kan zetten om je professionele en persoonlijke leven te organiseren.

 

Kortom, het is een tool die jou toelaat om je eigen systeem te ontwerpen & jouw productiviteit een boost te geven.

Personal Branding Ellen-20.jpg

Aan de start van mijn business raakte ik compleet overweldigd door alle taken die ik op mijn bordje had liggen en alle informatie die ik moest en wou bijhouden...

Ik ontdekte al snel dat hoe georganiseerder ik werd, hoe meer de ruis in mijn hoofd ging liggen.

Gedurende de periode die volgde probeerde ik verschillende tools en systemen uit die me zouden toelaten om structuur in mijn leven aan te brengen. Asana, Trello, OneNote, Evernote, Things 3, Google Keep,...You name it, I tried it. Ik probeerde en testte ze allemaal maar vond er geen enkele die precies kon doen wat ik nodig had.

Tot ik Notion ontdekte 🎉

Van 20 systemen die me overweldigden en die ik eerlijk gezegd maar saai vond en niet graag gebruikte, ging ik naar 1 tool waarin ik al mijn notities, taken en wilde plannen kon droppen en die ik met plezier dagelijks gebruikte.

Bye bye chaos, helloooo structuur! 😍

Maar om helemaal eerlijk te zijn... mijn eerste tour met Notion ging wel niet echt van een leien dakje 🥺

Wanneer ik voor het eerst startte met het uittesten van het systeem, begon ik met het kijken van YouTube tutorials en het gebruiken van de beschikbare templates in de tool. Big mistake. Ik raakte volledig overweldigd en snapte nog minder van de tool dan wanneer ik hem eerst open deed.

Veel flexibiliteit en mogelijkheden betekenen namelijk vaak ook best wat complexiteit. Ik legde de tool destijds langs de kant, om uiteindelijk toch terug verleid te worden door al haar glorie.

 

Ik koos voor een andere aanpak en leerde stap voor stap met de tool werken en vond mijn eigen flow in hoe je nu best al het potentieel onder de knie kon krijgen.

And guess what? Niet alleen heb ik nu de tool van mijn dromen, ik word ook elke dag enthousiast van het idee om het te gebruiken, waardoor het mijn productiviteit ook een enorme boost geeft! 🎉

En dat wil ik jou ook leren.

Personal Branding Ellen-179.jpg

Sinds ik in 2020 met Notion begon heb ik zelf eindeloos veel tutorials bekeken, templates uitgetest, elke functionaliteit onderzocht, pagina's gebouwd en herbouwd, best practices onderzocht en inspiratie opgedaan bij andere Notion helden.

Ik maakte er mijn eigen ding van en werkte een stappenplan uit om met Notion te leren werken dat ik reeds aan meer dan 200 andere klanten leerde. 🙌

Kortom, ik maakte een all-in-one cursus die jou op jouw eigen tempo met de tool leert werken en leert hoe je jouw productiviteit kan kickstarten met behulp van dit systeem.

Zodat jij met rust in je hoofd je leven & bedrijf kan organiseren & structureren, zonder dat je zelf uren en uren onderzoek moet gaan doen 🤩

Of zoals een klant het eerder zo mooi zei:

"Ik weet dat jij er al al die tijd aan verscheten hebt, dus dat ik het niet meer moet doen."

Met deze cursus wil ik jou de tijd & moeite besparen die ik in het begin ervaren heb, waardoor je nog sneller het niveau van een Ninja kan bereiken.

Wat leer je in de cursus?

👉 Leer alle functionaliteiten van Notion kennen via hands-on tutorials

👉 Ontwerp een workspace die voor jou werkt en je met plezier gebruikt

👉 Bouw jouw tweede brein & bibliotheek met kennis, notities & ideeën

👉 Plan & organiseer je leven en bedrijf op een manier die voor jou comfortabel aanvoelt

👉 Maak sneller beslissingen & stel betere prioriteiten door jouw processen te herdefiniëren

👉 Raak geïnspireerd door allerlei voorbeelden & workflows

Notion Ninja Mockup Extra.png

Module 1: Notion 101

Notion Ninja Mockup Ipad 1.png

Ik leer jou in deze cursus stap voor stap met alle functionaliteiten van Notion werken en er jouw eigen workspace op maat mee bouwen. Net omdat de tool een leeg canvas is met een Lego doos aan opportuniteiten, kan hij voor best wel wat overwhelm zorgen. Ik zorg ervoor dat jij niet het hele internet af hoeft te schuimen naar hoe je precies iets in Notion moet doen.

Alles wat je mogelijks zou kunnen nodig hebben over hoe Notion werkt, kan je in de cursus terugvinden. Je hebt bovendien levenslange toegang tot alle updates die er aan de cursus gebeuren!

Daarnaast krijg je ook nog eens toegang tot allerlei templates die op mijn website gratis of betalend terug te vinden zijn en sommige die exclusief voor cursisten zijn!

Notion Ninja Mockup Ipad 3.png

Module 2: Notion als Productivity Hub

Naast een Notion nerd ben ik ook nog steeds een expert op het vlak van time management & organisatie. Ideaal om met Notion te combineren natuurlijk!

Daarom leer ik jou in deze module hoe je Notion kan gaan gebruiken om jouw doelen om te zetten in actie en een systeem uit te bouwen waarin je jouw taken kan beheren, jouw kennis kan leveragen en jouw hele leven in kan organiseren.

Module 3: Notion als Business Hub

Sinds het begin van mijn onderneming run ik mijn bedrijf vanuit Notion. Ik beheer mijn content, klanten en data vanop 1 centrale plaats.

In deze module geef ik je mee hoe ik mijn sales, operations en marketing gestroomlijnd heb met Notion databases en pagina’s.

Notion Ninja Mockup Ipad 2.png

Coming soon: Notion als Home Hub & Self-Care Hub

Najaar 2022. Als je nu instapt in de cursus krijg je ook steeds toegang tot de toekomstige updates van de cursus.

Nu voor €497 exc. BTW

(Ook mogelijk om in 3 of 6 termijnen te betalen. Zo start je al vanaf €92 per maand)

Wat anderen zeggen

Schermafbeelding 2021-09-22 om 10.44.26.png
4.png

Na deze cursus...

👉 ervaar je op dagdagelijkse basis rust, wetende dat alles veilig in 1 systeem opgeslagen staat

👉 open je met plezier dagelijks een productiviteitstool op jouw maat

👉 voel je je geïnspireerd en georganiseerd door de mogelijkheden die Notion jou kan bieden

👉 weet je heel helder wat jouw belangrijkste prioriteiten zijn en waar je precies wil aan gaan werken. Look at you, being organized and all! En je dacht nog wel dat het niet mogelijk was 🤘

Notion Ninja

Krijg structuur & overzicht in je leven en bedrijf met Notion.

  • Een A tot Z cursus met in depth en behapbare technische tutorials om stap voor stap met Notion te leren werken

  • Levenslange toegang tot de cursus én alle toekomstige updates

  • Toegang tot 3 topmodules en 2 coming soon

  • BONUS: gratis toegang tot een template database die op regelmatige basis wordt aangevuld

  • BONUS: toegang tot alle voorbije sprint sessies

Notion Ninja Mockup Ipad 2.png

€497 exc. BTW

(Ook mogelijk om in 3 of 6 termijnen te betalen. Zo start je al vanaf €92 per maand)

Hoi, ik ben Ellen.

Duizend ideeën en duizend-en-één plannen: dat is mijn hoofd in een notendop. Omdat mijn enthousiasme me in het verleden al eens tegen een muur liet lopen, kick ik vandaag op productiviteitshacks en vooral een gezonde mindset rond doelen en time management.

Ik wil burn-out uit het land helpen en de mallemolen en rush stopzetten. Ik wil de negatieve connotatie rond werk doen verdwijnen en ondernemers helpen hun doelen realiseren, in plaats van achter de feiten aan te hollen.

Via content, cursussen en consulting tracht ik dagelijks vrouwelijke leiders te inspireren om tijd te nemen om tijd te maken.

Sinds 2020 is Notion voor mij een belangrijk onderdeel van mijn business geworden, aangezien de mogelijkheden van de tool perfect passen bij mijn visie van productiviteit. 

Notion is life, wordt wel eens vaker gezegd en bij mij is dat zeker het geval. De tool heeft mijn leven en business een fantastische wending gegeven en ik kan niet wachten om te zien wat hij me nog gaat brengen 🥰

Personal Branding Ellen-18.jpg
bottom of page