top of page

Notion Architectuur

Laat ons jouw workspace bouwen.

Jouw workspace op maat.

Sta je te springen om je volledige leven vanuit 1 tool te runnen maar heb je geen tijd/zin/inspiratie om dit zelf in elkaar te boksen?

Ons team hielp al meer dan 20 klanten verder met hun workspaces op maat. We nemen dus met plezier de taak op ons om je workspace naar jouw zin in te richten.

Er zijn verschillende pakketten mogelijk. Tijdens een eerste call bekijken we altijd samen wat jouw noden zijn en welk pakket het beste bij je kan passen, maar hieronder kan je alvast de mogelijkheden terugvinden.

Personal Branding Ellen-144.jpg

Onze werkwijze

Elk pakket hieronder volgt dezelfde werkwijze.

In een eerste call tekenen we de outline van jouw professionele workspace uit. Hierna gaan we aan de slag en bouwen we de basis van jouw workspace op maat, met de nodige verbindingen en logische links.

Hierna organiseren we een walkthrough call waarbij we jou de workspace tonen en uitleggen. Je kan vragen stellen en aanpassingen aanvragen, we helpen je met plezier verder!

Vervolgens heb je een maand de tijd om met je workspace aan de slag te gaan. Tijdens deze periode kan je ons steeds contacteren om veranderingen door te voeren of om je verder te helpen bij vragen.

Na deze testmaand overhandigen we de sleutels van het slot en kan je verder productief wezen met jouw Notion workspace op maat!

Basis Workspace

Bij dit pakket werken we met standaard Notion icoontjes en covers en verwerken eigen templates in jouw workspace. 

We zorgen voor een instapklare workspace die werkt volgens jouw processen en logica.

€850 exc. BTW 

(of 2 x 450 exc. BTW)

Pro Workspace

Expert Workspace

We creëren templates op maat die in je databases terecht komen én die je kan hergebruiken

Daarnaast is je workspace ook nog eens volledig naar jouw smaak ingericht. In je branding kleuren of gewoon wat je mooi vindt, you choose.

BONUS: Toegang tot de Notion Ninja cursus is inbegrepen bij dit pakket.

Alles uit het Pro pakket en meer.

Dit pakket is ideaal voor de ondernemer die projecten met veel verschillende stappen beheert, die connecties tussen de hele workspace nodig heeft, die dashboards op maat wil laten maken…

BONUS: Toegang tot de Notion Ninja cursus is inbegrepen bij dit pakket.

€1.300 exc. BTW 

(of 2 x 675 exc. BTW)

€1.700 exc. BTW 

(of 2 x 875 exc. BTW)

Wat Klanten Zeggen...

Ellen heeft goed begrepen wat ik nodig had in Notion om mijn brains en mijn Trello in één tool te gieten. Het is een heel de voor de hand liggende tool die weinig uitleg vraagt voor mijn cliënten. Door de templates spaar ik nu veel tijd en kan ik het toch uniek maken voor iedereen! Heel leuk! Kijk er naar uit dit nog meer uit te puren. Ongetwijfeld met de hulp van Ellen!

Eline Massin

Successtrateeg

bottom of page