top of page
Ontwerp zonder titel (1).png

Free your Mind

Gratis Masterclass

5 Tips voor Meer Ruimte in je Hoofd

Leer welke 5 tips ervoor zorgen dat jij meer ruimte in je hoofd kan creëren in deze gratis masterclass door digitale productiviteitsexpert Ellen Vandevyvere.

Herkenbaar?

Let’s be honest - 95% van de tijd voelt je hoofd als spetterpoep aan en breng je je dag als een kip zonder kop door. Een lijstje met de allergieën van je kleine om te delen met de juf en je schoonmoeder, de voorbereiding voor die belangrijke meeting van maandagmorgen, de adressen voor de kerstkaart en altijd maar dat boodschappenlijstje: soms lijkt je hoofd wel een overambitieus prikbord. Je probeert “all the things” te onthouden en jezelf niet te vergeten. Het merendeel van de tijd lijkt je er maar niet in te slagen…
 

🤯 Je voelt je onrustig. Je loopt constant rond met een knagend gevoel dat je iets aan het vergeten bent

🤯 Je voelt je overweldigd. Je weet dat je veel te doen hebt maar weet niet wat.

🤯 Je voelt je onproductief. Je tijd vliegt alle kanten uit - je vraagt je aan het eind van de dag af wat je nu eigenlijk gedaan hebt.

Het kan ook anders.

Je kan meer bereiken met minder input en minder stress, meer overzicht hebben, met zelfvertrouwen delegeren en je bedrijf vooruit helpen.

NA DEZE MASTERCLASS

🤩 weet jij hoe je eindelijk je hoofd kan leegmaken en rust kan vinden

🤩 weet jij wat je kan doen met al die informatie die anders in je hoofd blijft ronddwarrelen

🤩 weet je hoe je naar de toekomst toe overwhelm kan tegengaan en kan ingrijpen bij periodes van stress

Personal Branding Ellen-29.jpg

Praktisch

👉 Dinsdag 13 en donderdag 15 september om 20u (zelfde sessie)
👉  Er is een replay, maar het loont de moeite om live aanwezig te zijn, want ik voorzie nog leuke cadeautjes voor wie tot het einde blijft

👉  Na je inschrijving ontvang je een link om de workshop te bekijken in je inbox. No worries, je krijgt deze ook nog eens een paar uur voor de masterclass van start gaat

Deze masterclass is voor jou indien je...

  • een ambitieuze vrouw bent met honderden ideeën en lopende projecten die absoluut vooruitgang wil maken, maar zonder zichzelf ‘on the way’ te vergeten.

  • je productiviteit wil verhogen en met meer gemak, meer helderheid en minder stress je business en team wil runnen.

  • meerdere ballen in de lucht moet en wil houden, maar het gevoel hebt alsof je hoofd daardoor geen seconde rust kan vinden.

  • mijn tips & inzichten wil krijgen om meer ruimte in je hoofd & agenda vrij te maken

  • dit alles met een vleugje humor, authenticiteit en ook wel wat peper in de poep in de vorm van een masterclass wil krijgen

Tevreden klanten

EVIE TANGHE

Mijn samenwerking met Ellen was ongetwijfeld één van de beste investeringen in mezelf dit jaar. 

Aan de hand van het traject dat ik bij haar volgde bracht ik in kaart wat ik nodig heb om mijn motor van productiviteit en motivatie draaiende te houden, zonder mezelf voorbij te lopen. Ellen deelt haar visie op productiviteit & time management op een onderbouwde manier en nodigt je uit om de theorie om te zetten in de praktijk aan de hand van talloze oefeningen. 

Wat ik vooral meeneem is dat tijd mijn meest schaarse goed is. Ik leerde mijn tijd naar waarde schatten en ben er nu minder gul mee dan voorheen. Vanuit dit inzicht durf ik veel radicalere keuzes te maken, ben ik selectiever in de projecten die ik aanneem en durf ik mijn eigen prioriteiten op nummer 1 te zetten. 

Met als resultaat dat ik sneller richting mijn doelen beweeg dan voorheen. Vele van deze waardevolle inzichten zijn niet alleen van toepassing voor mijn loopbaan, maar voor de rest van mijn leven.

 

Wie is Ellen?

Duizend ideeën en duizend-en-één plannen: dat is Ellens hoofd in een notendop. Omdat haar enthousiasme haar in het verleden al eens tegen een muur liet lopen, kickt ze vandaag op productiviteitshacks en vooral een gezonde mindset rond doelen en time management.

Na jarenlang onderzoek naar manieren om meer tijd te gaan winnen, inspireert Ellen nu dagelijks ambitieuze vrouwelijke ondernemers via content, cursussen & consulting.

Vooral creatieve chaoten met een hoofd bomvol wilde plannen hebben baat bij de no-nonsense, hands-on en intuïtieve aanpak die Ellen te bieden heeft. Ze gelooft dat er wat betreft productiviteit geen 'one-size-fits-all' oplossing is en helpt klanten hun eigen weg naar meer rust in hun bedrijf, leven & hoofd te vinden. 

Personal Branding Ellen-335.jpg

Ellen deelt vol passie en enthousiasme haar expertise en is vastberaden om burn-out het land uit te helpen en de mallemolen en rush die we tegenwoordig ervaren stop te zetten. Tijd nemen om tijd te maken, dat is waar Ellen voor staat.

 

Sinds 2020 is Notion voor haar een belangrijk onderdeel van haar business geworden, aangezien de mogelijkheden van de tool perfect passen bij haar visie omtrent productiviteit. Na haar ontdekking van het systeem heeft ze vooral niet stilgezeten.
 

Ze richtte de Notion in het Nederlands Facebook community op, werd in september 2020 officiële Notion Ambassadeur in België én hielp ondertussen al meer dan 1.500 mensen de weg naar Notion vinden. Ze hielp daarnaast al meer dan 250 klanten met haar cursus en 30 klanten 1-on-1 bij het uitbouwen van hun workspace.

bottom of page