top of page

Crush your Chaos

In 10 modules van chaos naar een succesvol bedrijf & leven vol rust

Ook wel eens gedacht...

Naam - Product.png

Morgen moet ik écht georganiseerd & productief werken...

Dan heb ik een nette desktop en computer, krijg ik mijn inbox op nul, heb ik een gestructureerd opslagsysteem en weet ik duidelijk wat me die dag te doen staat.

Maar dan open je je laptop en check je snel even je mails, waar er wel 20 documenten en taken in staan waar iets mee moet gebeuren. Je weet niet wat je met al die informatie moet aanvangen, dus sla je de documenten snel op je bureaublad op en laat je de mailtjes waar je nog op moet antwoorden staan. Ondertussen beantwoord je nog een aantal dringende Whatsappjes die je ziet binnenkomen en schrijf je snel op een post-it een aantal notities uit die berichtjes op.

Oh shit, en je moest al 5 minuten geleden in een Zoom-call zitten!

Herkenbaar?

» Je weet dat je gigantisch veel werk te doen hebt, maar je weet eigenlijk niet wat dit werk concreet is of wat je hiervoor vandaag moet doen. Dus kriebel je maar wat in de marge en doe je werk dat je niet dichter bij je doelen brengt. 

» Je hebt het gevoel alsof je niet alle ballen in de lucht kan houden, mensen teleurstelt & je volle potentieel niet benut. En dat frustreert je, want je werkt echt keihard.

» Je durft 's ochtends je mailbox niet opendoen uit schrik dat 'ie ontploft is. Of kijkt er net de hele dag in, want je wil niets dringends missen.

» Je voelt je overweldigd door alle informatie, verantwoordelijkheden, taken en notities die dagelijks op je afkomen.

Ik ken het gevoel.

Toen ik net begon te werken overkwam me net hetzelfde. Van een ongeorganiseerde student ging ik ineens naar een professional met een waslijst aan taken en verantwoordelijkheden, en een overvolle inbox. Help! Ik besefte meteen dat het anders moest en ging op onderzoek uit naar systemen en gewoontes die me toelieten mijn mesthopen aan digitale informatie op punt te brengen. Het resultaat? Ik kreeg er meteen de bijnaam ‘The Mitraillette’ door omwille van mijn capaciteit om productief te werken.

 

Maar nog belangrijker? Ik sloot mijn werkdag af met een leeg hoofd (it’s a good thing) en lekker veel vrije tijd.

En ik wil jou hetzelfde geven.

Personal Branding Ellen-104.jpg

Krijg meer gedaan, met meer gemak & minder stress

Doe mee met Crush your Chaos & krijg meer tijd, rust & resultaat

Leer in deze online cursus welke gewoontes, systemen, technieken, mindset & tools jou helpen consistent vooruitgang te maken in je leven & business.

Sprint sessies starten opnieuw in het voorjaar van 2023 maar je kan je alvast inschrijven en alle modules op eigen tempo volgen.

Wat ik jou kan geven...

1. TIJD

Tijd is tegelijk onze schaarste & meest waardevolle bron. Ik help je hem niet langer te verspillen.

2. RUST

Rust in dat koppeke, hoe zou dat voelen? Ik toon jou hoe je rust & ambitie kan combineren.

3. RESULTAAT

Tijd + helderheid + rust + ambitie = eindelijk resultaat. Ik help je jouw zotte dromen te realiseren.

Ik kan je helpen...

Wil jij ook mijn 7 jaar aan ervaring met systemen gebruiken om eindelijk structuur aan te brengen in je bedrijf en hoofd en zo rust te bereiken? In 10 praktische modules pakken we al jouw digitale informatie aan: van je taken tot je notities, je documenten tot je kalender, je mailbox en zelfs sociale media. Elk systeem brengen we netjes op orde.

Zo verlies jij niet eindeloos veel tijd in de zoektocht naar informatie, maar win je tijd om aan je bedrijf te werken of gewoon te chillen. Je hoofd voelt niet langer als een explosieve chaos en je hebt minder schrik hebt om steken te laten vallen, maar ervaart een gevoel van rust.

Naam - Product (1).png

Maak kennis met

De 5C - methode

CLEAN - CHOOSE - CREATE - CAPTURE - CONTAIN

Ons systeem om jouw digitale productiviteitshub te bouwen.

LM_De 7 geboden (1).png

Dé perfecte tool om je te organiseren bestaat niet. De perfecte methode wel. Welke tools je nu of in de toekomst gebruikt, onze werkwijze blijft dezelfde.

  • Ruim je digitale tools op regelmatige basis op

  • Sta stil bij wat je wil bijhouden & wat niet

  • Creëer de juiste set aan systemen

  • Capteer met gemak nieuwe input & informatie

  • Onderhoud je systeem met een routine die voor jou werkt

Door in te stappen in Crush your Chaos...

 ...EN DE 5C METHODE TOE TE PASSEN...

»  Weet je heel helder wat je prioriteiten zijn & laat je je niet meer afleiden door taken die je niet dichter bij je doel brengen. (wekelijkse tijdswinst: 2 uur)

» Wordt je dag niet langer geleid door je mailbox. Daaag, 1.237 ongelezen mails! (wekelijkse tijdswinst: 2u)
 

»  Spendeer je minder tijd op sociale media en aan het beantwoorden van alle berichtjes die je de hele dag door binnenkrijgt. Je kan elke dag minstens een paar uur met volle focus doorwerken. (wekelijkse tijdswinst: 2,5 uur)

» Verlies je niet langer uren met het zoeken naar die ene mail, notitie of dat ene document. In plaats van eindeloos veel mapjes heb je er enkele die écht voor je werken. (wekelijkse tijdswinst: 1 uur)

» Kan je eindelijk je  laptop aan het eind van de dag en werkweek met een gevoel van rust dichtklappen, wetende dat alles gecovered is en op zijn plaats staat?

Totale tijdsbesparing? 7,5u/week = 37,5 dagen per jaar

Wat kan jij met deze tijd doen?

Jouw investering vandaag?

€497 exc. BTW

Je kan ook in schijven betalen. Zo start je al vanaf €87 exc. BTW per maand.

Hoor het eens van een ander

profielfoto fieke 2020.jpg

SOFIE

In 2020 kocht ik een combinatie aan van de cursussen Notion Ninja en Crush Your Chaos. Al een hele tijd voelde ik me onrustig en wou ik dingen veranderen, ook al vond mijn omgeving me al heel gestructureerd. Notion leek me geweldig, maar ik was ook compleet overweldigd.

 

Na de aankoop deed ik niet zo heel veel met de cursussen, want ik knalde tegen de burn-out muur aan. Enkele maanden ver in mijn herstel begon ik wat te prutsen met Notion, en dankzij de Crush your Chaos cursus bouwde ik stap voor stap aan een systeem dat voor mij werkt.

 

Alles centraliseren, bewust stilstaan bij alle tools die je gebruikt en waarom (niet meer), tips & tricks van een ervaringsdeskundige: het bracht me op veel vlakken rust. Nu, maanden later, sleutel ik nog vaak aan mijn systemen, maar er zijn enkele onderdelen uit de cursus (vb. de review en reset) die voor mij écht het verschil gemaakt hebben.

 

Het is, net zoals het leven, een work in progress, en het steeds verder finetunen. Ellens inspiratie op Instagram, Youtube en in haar nieuwsbrieven zorgen er ook voor dat alles in beweging blijft, want geen enkel systeem werkt altijd op dezelfde manier.

Organize everything. Achieve anything.

Transformeer je carrière, leven & bedrijf met de kracht van technologie.

Gebruik onze tried-and-tested methode om jouw tools te optimaliseren & win tijd, energie, & rust in je hoofd

Creëer een extern digitaal geheugen en gebruik je brein waarvoor het écht bedoeld is: creatief denken

Ontdek nieuwe patronen & werkwijzen en optimaliseer je processen

Toegang tot alle wijsheid die je nodig hebt om beslissingen te nemen & actie te ondernemen

Surf mee met de golven aan informatie, in plaats van erin te verdrinken

Tijd verliezen in de zoektocht naar informatie? Nope, jij gebruikt die tijd voor actie

Klap aan het eind van de week rustig je laptop dicht - je weet dat alles gecovered is

Personal Branding Ellen-179.jpg

Na Crush your Chaos

→ Heb je een duidelijke plek om notities te bewaren: gedaan met losse krabbels in schriftjes en op post-its! Jij weet meteen waar gekeken als je een notitie wil maken of bekijken.

→ Lijkt je downloadsmap wel een Japanse zentuin en je bureaublad is weggelopen uit Tidying up with Marie Kondo. Elk document zit op de juiste plek, en je hebt de systemen om dit opgeruimd te houden.

→ Weet je precies wat je prioriteiten voor vandaag zijn, en kan je er meteen aan beginnen.

→ Open je een paar keer per dag je mailbox en sluit je die pas af wanneer alles behandeld is.

→ Heb je het gevoel controle te hebben over je taken, mails, agenda en documenten. Wie is er de baas? Jij bent de baas!

Waaruit bestaat de cursus? 

10 online videomodules die efficiënt toolbeheer uit de doeken doen. Hiertoe heb je levenslang toegang!

 

→ Lees of luister je liever? De modules zullen ook beschikbaar zijn in podcast-vorm of uitgeschreven in een PDF.

 

Technische tutorials van de besproken tools. Zo kan jij de tool kiezen die het beste bij je past en de theorie meteen omzetten in de praktijk.

 

→ Een werkboek met oefeningen én bonussen wanneer je de oefeningen volbrengt (om de accountability hoog te houden).

 

→ Toegang tot de eerstvolgende sprint sessie week. Tijdens deze week gaan we samen met de oefeningen aan de slag én is er ruimte voor jouw vragen in een besloten community. De sessies blijven hierna een maand beschikbaar in je login. De eerstvolgende sprint sessies staan gepland voor het voorjaar van 2023.

7.png
het werkboek (1).png
het werkboek (2).png
3.png
5.png

De Modules

Toffe Tech & Tools

In deze module deel ik een heleboel van mijn favoriete apps & tools om meer te kunnen leren, productiever te zijn en je leven te vergemakkelijken.

Introductie

In deze eerste module bespreken we een aantal richtlijnen voor het kiezen van jouw tools. En wat is nu eigenlijk het verschil tussen een taak, project, notitie, mail...? We're setting you up for succes!

Takenmanager

Lig je ook soms wakker met taken die door je hoofd blijven malen? Met de juiste tool houd je al je to do’s netjes bij én haal je ze uit je hoofd.In deze module geef ik mee waar je moet op letten in je zoektocht naar een geschikte takenmanager en hoe je deze kan inrichten.

Mailbox Beheer

Hoe kan je met de overvloed aan mails omgaan en welke regels kan je in acht nemen om de angst voor je inbox te doen afnemen? Daarnaast deel ik nog enkele andere hacks en best practices om met de huidige stroom aan berichten om te gaan.

Digitale Declutter

Tijd om aan de slag te gaan! We steken de handen uit de mouwen en gaan we samen jouw huidige systemen analyseren & uitmesten. In andere woorden - let's Marie Kondo your systems.

Notities & Documenten

Met een goed notitiesysteem vind je heel snel alles terug wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Daarnaast hebben we het in deze module over de verschillende manieren waarop je je documenten kan gaan organiseren. 

Sociale Media

De lokroep van sociale media kennen we allemaal. In deze module leer ik je hoe je je schermtijd beperkt en ervoor kan zorgen dat je de afleiding minimaliseert. We bespreken algemene tips en duiken dieper in Whatsapp, Instagram & Facebook.

Structuur

We gaan niet in het wilde weg je tools gaan tackelen. Ik vertel je over de structuur die ik de voorbije 7 jaar verfijnd heb, en hoe die ook jouw systemen helder kan krijgen.

Kalender Management

Hoe haal je het meeste uit je digitale kalender? Hoe kan je deze optimaliseren en voor jou laten werken? Een goed functionerende kalender is de basis van effectief time management. En die basis leggen we hier samen vast. 

Review & Reset

Alright, alle systemen en flows zijn er. Hoe kan je nu voorkomen dat alles binnen de kortste keren een boeltje wordt? Hoe hou je jouw tools met minimale moeite op orde?

 

Dat deel ik in deze laatste module.

Image by Avel Chuklanov

Jouw investering vandaag

€497 exc. BTW

Je kan ook in schijven betalen. Zo start je al vanaf €87 exc. BTW per maand.

In deze prijs zit ook een ticket voor de eerstvolgende sprint sessies inbegrepen. Deze staan gepland voor het voorjaar van 2023.

TOCH NIETS VOOR JOU? 100% GELD TERUG

Met 300 cursisten en counting heb ik nog geen enkele cursist gehad die niet minstens 3 waardevolle tips uit een cursus haalde. Mocht dit bij jou toch het geval zijn, stuur ons dan binnen de 14 dagen na aankoop een mailtje en we storten gewoon je geld terug. Zo hoef jij geen schrik te hebben dat je niets uit de cursus haalt. Hoewel wij ervan overtuigd zijn dat die kans heel klein is ;)

Hoor het eens van een ander

profielfoto.jpeg

HELEEN

De cursus Crush your Chaos is geen quick fix die op magische wijze orde in alle chaos schept. Maar het biedt de handvaten aan om er zelf dag na dag mee aan de slag te gaan en je mindset rond productiviteit en orde op lange termijn aan te pakken én een structuur op te bouwen die werkt voor jou persoonlijk.

 

De no-nonsense aanpak van Ellen zorgt ervoor dat je 6 maand na de cursus niet per se alle details van de cursus nog weet, maar wel Ellen haar stokpaardjes nog hoort zeggen. Overwhelmed achter je computer zitten en denken: misschien is het tijd voor een braindump. Of éénzelfde mail al 5 keer geopend hebben om te herbekijken wat je ermee moet aanvangen en beseffen: Ellen would not approve! ;-) Om nog maar te zwijgen over het knagend gevoel wanneer je een document download en het niet onmiddellijk een geschikte naam geeft of op de juiste plek dropt.

De cursus vertrekt vanuit herkenbaarheid en menselijkheid. Iedereen maakt zich wel eens schuldig aan dezelfde 'fouten'. Maar tegelijk geeft het een goede schop onder u kont. De cursus geeft de indruk dat het menselijk is om het tot nu toe zo aan te pakken, maar dat het nu stillekes aan wel tijd is om er iets uit te leren en het anders te doen.

Bovendien is Ellen haar filosofie een welgekomen afwisseling van alle 'meer meer meer' productiviteitsgoeroe's. Hoe zalig is het om te horen dat het oké is om de uren die je wint, door efficiënter te werken, gewoon in jezelf, je vrienden/gezin of je passieprojecten mag investeren?

Schermafbeelding_2021-01-17_om_11.29.42.png
AC88A9D7-A5D3-4A33-97CA-4E907F784A9B.png
D9A57DBE-1510-40E8-A985-E86E797423CF.png
IMG_8300.jpg

(Tackle your Tools is de oude naam van Crush your Chaos, nvdr.)

Is dit iets voor jou?

Dit is voor jou als...

→ Je een ondernemer of freelancer bent die klaar is om tijd te nemen om tijd te maken & aan die business wil gaan werken

→ Je een content creator bent die actie wil ondernemen & structuur wil gaan creëren

→ Je een 'productivity' enthousiasteling bent die steeds op zoek is naar manieren om meer tijd te besparen

Dit is niet voor jou als...

→ Je niet bereid bent tijd vrij te maken om optimale resultaten te bereiken

→ Je dit ziet als een cursus die je wel ooit eens zal bekijken. We gaan voor actie & resultaat, potvolkoffie!

→ Je systeem echt al 100% in orde is. We willen niet dat je door het 'shiny new object syndrome' weer alles omgooit, toch ;)?

Laat je werkgever in jou investeren

Ben je werknemer en wil je deze cursus graag volgen? Weet dat de meeste grote organisaties, en ook kleinere, vaak de kosten van persoonlijke ontwikkeling terugbetalen. Vraag het dus zeker even na bij je manager. Een 'nee' heb je, een 'ja' kan je krijgen.

Frequently Asked Questions

Hoor het eens van een ander

bynouchka15072030-scaled-ossf0vh939p0aryksch72ycju67j23yduvdqqvz2tc.jpeg

SILKE

Ik kan heel kort zijn. Je bent de Marie Kondo van mijn bedrijf en hoofd.

Yes, ik weet genoeg.

Ik ben klaar om van chaos naar kalmte te gaan.

Awesome, mijn computer en mij zitten al op je te wachten.

Personal Branding Ellen-18.jpg

Mijn Verhaal

Duizend ideeën en duizend-en-één plannen: dat is mijn hoofd in een notendop. Omdat mijn enthousiasme me in het verleden al eens tegen een muur liet lopen, kick ik vandaag op productiviteitshacks en vooral een gezonde mindset rond doelen en time management

Na jarenlang onderzoek naar manieren om meer tijd te gaan winnen, inspireer ik nu dagelijks ambitieuze vrouwen via content, cursussen en consulting.

Vooral creatieve chaoten met een hoofd bomvol wilde plannen hebben baat bij de no-nonsense, hands-on en intuïtieve aanpak die ik te bieden heb. Ik geloof dat er wat betreft productiviteit geen 'one-size-fits-all' oplossing is en help klanten hun eigen weg naar meer rust in hun bedrijf, leven en hoofd te vinden.

Ik deel vol passie en enthousiasme mijn expertise en ben vastberaden om burn-out het land uit te helpen en de mallemolen en rush die we tegenwoordig ervaren stop te zetten. Tijd nemen om tijd te maken, dat is waar ik voor sta.

bottom of page