top of page

Intuïtief Productief

Eindelijk écht productief kunnen werken? We've got you. 

Een 1-on-1 traject om samen aan je productiviteit te werken? 

In dit traject nemen we je 3 maanden onder onze vleugels en leren we jou hoe je een bedrijf uitbouwt met grip op je agenda, meer rust in je hoofd en structuur in je bedrijf.

Interesse in een samenwerking? 

Vul dan het intakeformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Personal Branding Ellen-144.jpg
Personal Branding Ellen-105.jpg

Herken je dit?

Je begint je ochtend vrij vroeg en loopt meteen naar de koffiezet voor je eerste espresso van de dag. Je opent je laptop en start meteen met het beantwoorden van een hoop dringende mailtjes van klanten. Voor je het weet is het 10u en moet je nog douchen en ontbijten. Snel maar even doen dan!

Eigenlijk zou je het liefst van al 's ochtends wat tijd voor jezelf willen nemen. Boekje lezen, misschien wat mediteren, maar het komt er niet van. Je hebt er gewoon de tijd niet voor, want die eindeloze takenlijst gaat zichzelf niet afvinken.

De hele dag werk je keihard door, maar door de vele meetings, vragen en misschien hier en daar ook even wat afleiding door sociale media, klap je pas rond 19u je laptop terug dicht en begin je aan het avondeten. Oh ja, ook nog snel even een was insteken en die paar dingen van den Bol bestellen voor je het vergeet.

's Avonds zit je uitgeblust in de zetel en vraag je je af wat je nu eigenlijk de hele dag gedaan hebt en waar je tijd naartoe is gegaan.

Pfff, en je hebt nog wel zoveel ambitieuze en zotte plannen van dingen die je in je bedrijf wil realiseren en coole dingen die je in je vrije tijd wil doen, maar er lijken gewoon consistent te weinig uren in een dag te zitten om alles te doen...

Het ligt niet aan jou.

Drukte is tegenwoordig overal. Stap op een random persoon op straat af en vraag hoe het met hem of haar gaat en de kans is groot dat je 'goed, maar druk hé' als antwoord krijgt.

 

De wereld draait op volle toeren, onze dagen zitten vol met ontzettend veel impulsen en alles lijkt altijd alleen maar sneller te gaan. Het 'druk hebben' wordt als normaal gezien, nog sterker zelfs, als een symbool van succes.

Als ondernemer is het vaak ook niet veel beter. We zien andere ondernemers freebies maken, aan de lopende band cursussen uitbrengen, actief zijn op sociale media en zotte omzetten binnenhalen. En tegelijkertijd er ook keihard voor werken.

 

Het geeft ons het gevoel alsof hustlen de enige manier is om ergens te geraken in het leven. Gewoon nu een paar jaar zot knallen en dan komt de welverdiende rust later wel...

Ik zie een realiteit waarin je elke ochtend uitgerust op hetzelfde uur kan opstaan, kan gaan lopen of aan yoga kan doen als je dat wil.

 

Waarin je wat tijd voor jezelf neemt voor je voor je bedrijf begint te werken.

 

Waarin je jouw computer kan opendoen om AAN je bedrijf te gaan werken en projecten kan initiëren die jouw hartje doen zingen.

 

Waarin je ‘s middags uitgebreid een lunch kunt nemen en kunt gaan wandelen en helemaal tot rust kan komen.

Waarin je op een deftig uur je computer kan sluiten, met een leeg hoofd en een gerust gevoel, wetende dat alles helemaal in orde komt en kan wachten tot de dag erna.

 

Waarin je ‘s avonds rustig kan koken en eten met je partner en met een voldaan gevoel over je dag kan praten omdat je zoveel gedaan hebt gekregen.

 

Waarin je nog  zou kunnen werken want je voelt dat je er de energie voor hebt, maar je je tijd even graag op een andere manier spendeert, met een goed boek in de zetel of met een serie die je deze keer écht gezien hebt omdat je niet met je hoofd nog bij het werk zat.

 

Waarin je weekends helemaal vrij zijn van werk en je ze doorbrengt  met de mensen die er voor jou écht toe doen, waarmee je mooie herinneringen kan maken.

Personal Branding Ellen-294.jpg

Het goede nieuws is...die realiteit is binnen handbereik

Hoe zou het voor jou zijn om…

 

  • Aan het einde van de week een voldaan & relaxed gevoel hebt omdat je alle belangrijke taken hebt afgerond.

  • Ten allen tijde overzicht en focus te hebben.

  • Meer tijd & rust te hebben voor de zaken die er echt toe doen zoals tijd voor jezelf, met familie en vrienden.

  • Een realistische tijdsplanning te hebben waardoor je niet meer in tijdsnood komt en grip op je tijd hebt.

  • Je grootste dromen en doelen te bereiken door het opmaken van een haalbaar stappenplan.

  • Slimmer werken i.p.v. harder te werken.

Wat je van dit traject mag verwachten

Je hoeft het niet alleen te doen. Je hoeft niet alleen voor je scherm een cursus te kijken en jezelf ertoe aan te zetten om iets met alle informatie & oefeningen te gaan doen. In dit traject zijn wij er om jou hierbij te helpen.  We duiken we met je mee in de praktische kant van je bedrijf (bv. hoe je jezelf organiseert, hoe je je tijd optimaal kunt inzetten, welke processen en systemen je nodig hebt) maar zoomen we ook in op je skills als ondernemer (bv. leren hoe je kunt focussen, uitstelgedrag vermijden, je grenzen aangeven bij je klanten en overwhelm de kop in drukken).

We gaan voor resultaat op maat en helpen je om vanaf nu rust boven rush te verkiezen.

In dit traject zal je begeleid worden door Elisa Vergote, structuurcoach en online business manager. 

Wat ga je leren?

Dit traject is het neusje van de zalm om ervoor te zorgen dat je écht aan de slag gaat met jouw productiviteit en organisatie in jouw zaak. Omdat elke onderneming en elke persoon anders is, is het traject volledig op maat van jouw bedrijf.  Afhankelijk van jouw doelen, persoonlijkheid en voorkennis worden de coaching sessies ingevuld.

Enkele topics die mogelijks aan bod zullen komen tijdens het traject: mindset, productiviteit, time management, doelen, planning, organisatie, structuur, focus, prioritiseren, grenzen stellen, zelfzorg, ontspanning en systemen. Het doel van van dit traject: zorgen dat jij een goedlopend bedrijf hebt waarmee je jouw doelen bereikt maar op een stressvrije manier.

Wat krijg je?

Het Intuïtief Productief traject is een intensief online coaching programma van 3 maanden.
Elisa begeleidt jou als structuur coach in zes 1-op-1 coaching calls van 30 min. Om maximale begeleiding te garanderen, kun je ook rekenen op 24/7 support tijdens de weekdagen. Op die manier ben je verzekerd dat jouw dringende vragen beantwoord worden, én dat je regelmatige check-in momenten en een stok achter de deur hebt!

Jouw Investering

Jouw investering nu voor 3 maanden 1-on-1 coaching

 

€1.297 (exc. BTW)

 

Inschrijven is mogelijk na invullen van het intakeformulier. Tijdens de werkweek kun je binnen 48u een antwoord verwachten als je een goeie match bent voor het programma.

Wat Klanten Zeggen...

"Toen ik instapte was ik net de overstap van zelfstandige in bijberoep naar zelfstandige in hoofdberoep aan het maken en dat kan best overweldigend en stresserend zijn. Elisa heeft me enorm geholpen om de touwtjes van mijn eigen planning in handen te houden, om heldere doelen te stellen en om beter om te gaan met overwhelm. Dankzij Elisa kan ik mij nu beter focussen tijdens het werken, heb ik een veel betere structuur bij het werken én vooral: ik voel me veel rustiger terwijl ik doe wat ik moet doen! Mijn dagplanning komt nu overeen met mijn ideale dag! Dankjewel Elisa!"

Fantina Van Berendoncks, Pilates Instructrice & Copywriter

Afbeelding1.png

Over Elisa

Elisa helpt als structuur coach ambitieuze ondernemers om strategisch om te gaan met hun tijd en energie door samen structuur, efficiëntie & organisatie aan te brengen.

 

Hierdoor kun je je zaak op een slimme manier laten groeien zonder de onrust in je hoofd en veel te lange werkdagen.

Klaar om van start te gaan? Vul dan hieronder het intakeformulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder.

bottom of page